Om Os

TRIO NEXØ er blev stiftet i 1973. Virksomheden ligger på Bornholm en lille ø midt i Østersøen.

Virksomheden startede med at producere maskiner og produktionsudstyr til brug for behandling af rejer og forskellige fiskearter samt til fødevareindustrien. Maskinerne blev udviklet til brug i fiskerierhvervet på land såvel som til brug ombord i fisketrawlere, og hovedparten af produktionen blev eksporteret til fiskerierhvervet over hele verden, men som fiskeriet er blevet en del mindre de seneste år, har TRIO NEXØ valgt at søge nye veje indenfor udvikling – f.eks. den netop nyudviklede letvægts mobilkran og investering af Bornholms første vandskærer – se mere under ‘Produkter’.

TRIO NEXØ har specialiseret sig i rustfrit stålarbejde, og vi påtager os gerne arbejde som underleverandør til alle typer af virksomheder samt til private kunder.

Med erfaring og know-how har TRIO NEXØ udviklet og moderniseret produkter i tæt samarbejde med såvel nationale som internationale kunder, og efter mange års erfaring på eksportmarkeder bl.a. med Danida projekter i lande som Vietnam, Mozambique, Ghana etc. kan denne know-how bruges lokalt, regionalt og globalt.

Derudover har virksomheden specialiseret sig i individuelle løsningsforslag på udformning af forskellige produkter – så kontakt os endelig for et alternativt forslag på konstruktion eller modifikation af netop dit ønske uanset om det er til industriformål, fiskeri, fødevare, landbrug eller i privat regi.

Med venlig hilsen
Ingvard Munch-Kure
Direktør

TRIO NEXØ følger og arbejder efter dansk lovgivning. Underleverandører følger samme regelsæt.

Social ansvarlig holdning vi har valgt at støtte Young Enterprise – en non-profit organisation, der har til formål at fremme unges kompetencer inden for selvstændighed, innovation og iværksætteri.

  • 2007 Udnævnt til årets læreplads af Bornholms Erhvervsskole nu Campus Borholm.
  • 2010 Udlært kleinsmed Anders Harboe Pihl ved Maskinfabrikken Trio Nexø har som den første nogensinde fra Bornholms Erhvervskole/Campus Bornholm modtaget Metalindustriens Lærlingepris.
  • Godkendt af Fødevarestyrelsen til fremstilling og salg af maskiner og maskindele m.m. til kontakt med fødevarer.
  • Fødevarestyrelsen
  • Persondatalov