Andre Produkter

Maskinfabrikken TRIO NEXØ har medvirket til udvikling af et rottespærresystem, der allerede nu anvendes af mange kommuner i hele Danmark.

TRIO NEXØ fremstiller dele til dette rottespærresystem i rustfrit stålplader, hvilket er et af vore specialer. Fyldestgørende oplysninger om rottespærresystemet kan ses på nedenstående link.

Læs mere på www.kloaksikring.dk

Maskinfabrikken TRIO NEXØ har arbejdet sammen med Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm igennem de seneste år, hvor vi har været med til at fremstille de gamle sporvogne, som de oprindelig så ud helt tilbage for ca. 100 år siden.

Museet har netop haft 50 års jubilæum, som blev fejret på Københavns Rådhus, hvor der samtidig var udstilling af de forskellige sporvogne og episoder fra udviklingen igennem tiden.

Fyldestgørende oplysninger om Skjoldenæsholm kan ses på nedenstående link.

Læs mere pæ www.sporvejsmuseet.dk

Designeren Ole Funder og desingeren Hans Bjørn Petersen er gået i samarbejde med TRIO NEXØ om at fremstille design stole høj og lav model samt fodskammel og eksklusive møbler fremstillet af rustfrit stål og granitplader f.eks. i bornholmsk granit.

Netop dette samarbejde gør fint i tråd med foreningen ‘De Bornholmske Designsmede’.

På billedet ses stole og fodskammel, som er fremstillet af rustfrit stål og kernelæder, hvor der for øvrigt gør en hel okse til sådant et sæt samt et udvalg af designborde.

Et bevis på kreativitet og håndværkskunnen ses af det faktum, at TRIO NEXØ har udviklet eller medvirket til udvikling af flere andre produkter, der ikke har med fiskerierhvervet at gøre.

Denne vinhylde er simpelthen et godt supplement til udsmykning i spisestuen eller i restaurationslokalet.
Den pynter i lokalet og inspirerer til at blive nærmere undersøgt.
God som udstillingselement, såfremt man ønsker at vise og sælge en bestemt vin eller flaske spiritus sammen med nogle smukke glas.

Materiale: Sort malet smedejern
Hylde: 8 mm røgfarvet glashyldekantslebet 270 x 666 mm
H?jde: 1500 mm
Bredde: 650 mm indv. – 666 mm udv.
Dybde: 300 mm
Indhold: Rummer 54 stk. vinflasker
Design: Leveres med læger der kan aflåses eller uden låger

TRIO NEXØ fremstiller et unikt flaghejsesystem, der letter og forenkler ophejsning og nedtagning af flag i hule glasfiber flagstænger.

TRIO NEXØ har envidere arbejdet sammen med kunstneren Anders Nyborg i mange år.

Her ses en skulptur af Anders Nyborg – se mere på nedenstående link.

Læs mere på www.artprimavera.dk