Maskinfabrikken TRIO NEXØs nyudviklede rustfri fiskesorterer

TRIO NEXØ har udviklet en ny fiskesorteringsmaskine igennem et samarbejde med en erfaren fisker. De har sammen fundet frem til denne geniale maskine, der er støjsvag og ikke fylder ret meget.

Den rustfrie fiskesorterer gør arbejdet nemt for dig, fordi maskinen skiller torsken fra f.eks. små skrubber og de øvrige små fisk.

Dermed kan du nemt forarbejde torsken uden at skulle bruge tid på at sortere fisk, der alligevel ikke kan bruges.

Længde, bredde og højde fremstilles efter behov - KONTAKT os for yderligere information.

Se demo VIDEO1 ved at klikke HER

Se demo VIDEO2 ved at klikke HER

 

Rejeprocessystem

reje

Igennem samarbejde med erfarne varmtvands rejefiskere har vi fremstillet dette processystem, som opfylder de krav, der bliver stillet. Dette kompakte og effektive rejeprocessystem har i flere sæsoner bevist dets evne til at sortere forskellige rejetyper både hurtigt, præcist og skånsomt, hvilket sammen med den hurtige fangstbehandling sikrer fiskeriet en bedre total økonomi. Systemet kan leveres med sortersold til behandling af forskellige rejetyper, f.eks. Gambas og Langostinos, men hurtig udskiftning af sortersold bevirker, at man også kan anvende systemet til andre rejetyper. TRIO NEXØ udfører gerne layout for optimal tilpasning.

 

 

 

Tekniske data:
Kapacitet: Ca. 700 kg/time
Højde: 1800 mm
Længde: 5600 mm
Vægt Ca: 1000 kg
Bredde: 1970 mm

 

Trio type 3000 rejesorteringsmaskine - 3 sorteringer

reje2

En årrække med intensiv og målrettet produktudvikling har resulteret i denne robuste rejesorteringsmaskine, der har vist sin holdbarhed sæson efter sæson, både om bord og på land. Den giver 1.200 kg velsorterede rejer i timen i tre størrelser, hvor størrelserne let kan indstilles trinløst og individuelt eller blot udskifte de i forvejen indstillede løse sold. Egenskaber, der alle har erfaring med rejesorteringsmaskiner, vil vide at værdsætte dens støjsvaghed, robusthed og ringe krav til vedligeholdelse. Samtidig er Herkules meget skånsom mod rejerne, hvilket giver bedre priser. Alle maskiner kan leveres for både hydraulisk og elektrisk drift.

 

Tekniske data:
Sort. kapacitet: 1.200 kg/time
Vægt: 500 kg 
Længde: 2.510 m/m
Bredde: 1.070 m/m
Højde: 1.380 m/m
Hastighed i el-drevet: 200 omdr./min. eller trinløs
Hastighed i hydraulisk: Trinløs
Sortersold: Udskiftelige

 

Trio type 4000 rejesorteringsmaskine - 4 sorteringer

reje3

En årrække med intensiv og målrettet produktudvikling har resulteret i denne robuste rejesorteringsmaskine, der har vist sin holdbarhed sæson efter sæson, både om bord og på land. Den giver 1.200 kg velsorterede rejer i timen i fire størrelser, hvor størrelserne kan indstilles let, trinløst og individuelt eller blot udskifte de i forvejen indstillede løse sold. Alle, der har erfaring med rejesorteringsmaskiner, vil vide at værdsætte egenskaber som dens støjsvaghed, dens robusthed og ringe krav til vedligeholdelse. Samtidig er Herkules meget skånsom mod rejerne, hvilket giver bedre priser. Alle maskiner kan leveres for både hydraulisk og elektrisk drift. 

 

 

Tekniske data:
Sort. kapacitet: 1.200 kg/time 
Vægt: 600 kg
Længde: 2.810 m/m 
Bredde: 1.070 m/m 
Højde: 1.350 m/m 
Hastighed i el-drevet: 200 omdr./min. eller trinløs
Hastighed i hydraulisk: Trinløs
Sortersold: Udskiftelige
Se demo VIDEO ved at klikke HER

 

Trio type 5000 rejesorteringsmaskine - 5 sorteringer

reje4

En årrække af intensive og målrette produktudvikling har resulteret i denne robuste rejesorteringsmaskine til fem sorteringer, som sæson efter sæson har vist sin holdbarhed, både om bord og op land.
Blandt mange andre ting kan nævnes, når man skifter til et andet sortersold, kan man sortere en perfekt sortering af Langostinos, som bliver fanget ved kysten af Mocambique.
Egenskaber, der alle har erfaring med rejesorteringsmaskiner, vil vide at værdsætte dens støjsvaghed, robusthed og ringe krav til vedligeholdelse.
Samtidig er Angola typen meget skånsom mod rejerne, hvilket giver bedre priser. Alle maskiner kan leveres for både hydraulisk og elektrisk drift.

Tekniske data:
Sort. kapacitet: 700 kg/time
Vægt: 600 kg
Længde: 3.350 m/m
Bredde: 1.000 m/m
Højde: 1.600 m/m
Højde uden transport-bånd: 1400 m/m
Hastighed i el-drevet:200 omdr./min
Hastighed i hydraulisk:28 1/min
Sortersold:Udskiftelige